Corona header image

Corona

Corona virus

11 september 2020

De coronacrisis en alle maatregelen daaromtrent, geven op dit moment nog erg veel onzekerheid wat betreft ons filmseizoen 2020/2021.

Onderstaand puntsgewijs de uitgangspunten, die op dit moment van toepassing zijn:

-Uw pasje is opnieuw bruikbaar. Gooi het pasje daarom niet weg, bewaar het goed;

-We nemen geen risico, uw gezondheid heeft voor ons de hoogste prioriteit. Daarom starten wij pas weer met het vertonen van films op het moment dat daarvoor volledige vrijgave is.

-Filmliga Heiloo heeft als doel om kwaliteitsfilms voor een breed publiek mogelijk te maken. We houden de prijs van een abonnement zo laag mogelijk. Voor volgend seizoen was het voornemen om de toenemende externe kosten in een verhoging van het abonnement te verwerken. We willen daar graag van af zien als compensatie voor u van de drie gemiste films van seizoen 2019/2020. We hopen dat u begrip heeft voor deze keuze. Hierbij moeten we niet onvermeld laten dat we mogelijk alsnog genoodzaakt zijn de prijs van het abonnement aan te passen. Het is op dit moment onzeker of de prijzen na de crisis nog hetzelfde zullen zijn als de prijzen die we gewend waren.

-Facturen sturen we dus niet op het gebruikelijke moment, maar stellen wij uit tot het moment van volledige vrijgave.

-We houden u via onze website op de hoogte van informatie en indien nodig informeren we u per email.

We hopen u op een later moment weer in goede gezondheid te ontmoeten bij onze films. Wanneer dat weer kan is nog even onzeker, maar dat laten we u tijdig weten.

Filmliga Heiloo